100% tevredenheidsgarantie

Integratie met 600+ pakketten

ISO/IEC 27001:2013 en NEN 7510 gecertificeerd

Welkom bij Payt

Optimaliseer uw cashflow dankzij onze slimme software

Met onze slimme cloudsoftware krijgt u uw facturen 30-50% sneller betaald

Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid voor u én uw klant

Dankzij automatisering met Payt bespaart u tot wel 80% van uw tijd

Wilt u, net als 3.000+ anderen, ook sneller en beter betaald krijgen? Ontdek Payt hieronder!*

Beoordeeld met een 9.2/10 gebaseerd op 250+ reviews.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak kennis met onze experts!

Plan een demonstratie in en ontdek vrijblijvend:

Hoe de software van Payt werkt

Benieuwd naar de voordelen van Payt voor uw organisatie? Plan zelf een online demonstratie met een van onze experts in! U krijgt, geheel vrijblijvend, een interactieve demonstratie van ons platform voor debiteurenbeheer.

De belangrijkste features van Payt voor uw organisatie

Alle voordelen van Payt voor uw organisatie

Hoe Payt u en ruim 2000 andere organisaties écht verder helpt

In 5 stappen naar een gezonde cashflow

Artificial Intelligence

Automatisering

Communicatie

Klanten die hun rekening maar niet betalen. Het is een grote frustratie voor veel ondernemers met, in sommige gevallen, zelfs faillissement tot gevolg. Een geautomatiseerd debiteurenbeheer kan veel irritatie voorkomen én houdt rekening met de mens achter elke onbetaalde rekening.

Er kunnen veel redenen zijn waarom een klant zijn of haar rekening niet op tijd betaalt. Om goed op de situatie in te kunnen spelen, is het belangrijk om zo snel mogelijk de reden van een betalingsachterstand in beeld te krijgen en alle communicatiekanalen open te houden.

Kunstmatige intelligentie leent zich zeer goed voor het doorspitten en analyseren van data. Een ideale tool dus voor de financiële wereld. Maar hoe doe je dat op een verantwoorde en mensgerichte manier? AI-specialist Jim Stolze heeft daar duidelijke ideeën over.

Risico Management

De Flow

Meer info

Financieel risicomanagement klinkt ingewikkeld. En in het verleden was het ook best ingewikkeld om als ondernemer uit te zoeken of een klant wel of niet kredietwaardig was. Maar dankzij geavanceerde datatechnologie kan zo’n check nu voor een groot deel geautomatiseerd plaatsvinden. Goed voor de cashflow én de nachtrust.

Ondernemers hebben nogal de neiging om vooral naar de omzet- en winstcijfers te kijken. Maar ondertussen vergeten ze om ook hun cashflow goed te regelen en te monitoren. Dat verklaart waarom bedrijven die op papier succesvol zijn opeens betaalproblemen kunnen krijgen. En dat terwijl die ellende vaak makkelijk te voorkomen is.

Payt levert de meest complete software op het gebied van debiteurenbeheer. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. Zorg voor meer overzicht over uw debiteurenbeheer, verbeter de cashflow en verklein financiële risico's.  Benieuwd hoe Payt u kan helpen? Bekijk Payt hieronder!

Over ons

Payt is de grootste debiteurenbeheerplatform van de Benelux en breidt zich snel uit in Ierland en Engeland. Ons doel is om het credit management van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dit doen we door uw debiteurenbeheer proces te automatiseren, zonder het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen.


Onze missie is ervoor te zorgen dat u uw facturen sneller en gemakkelijker betaald krijgt met de meest complete software op het gebied van debiteurenbeheer.


Payt is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Dat houdt in dat we voldoen aan de internationale norm voor Information Security Management System (ISMS). Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS).

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Wat zijn uw ervaringen met Payt?

Jasper van Hattem

Sieger Kuik

Jean-Paul Heunks

QUOOKER

NOORDHOFF UITGEVERS

HANZEHOGESCHOOL

"Sinds we live zijn gegaan met Payt debiteurenbeheer zijn er al duizenden herinneringen verstuurd, waarvan ruim 80% vervolgens is betaald door de klant. Ook heeft het in gebruik nemen van Payt ertoe geleid dat we intern het een en ander konden fine-tunen, omdat Payt veel van ons werk uit handen neemt”.


“Het grootste voordeel is natuurlijk het geautomatiseerde debiteurenbeheer. Dit geeft ons de kans om echt te focussen op de gevallen die aandacht nodig hebben”.

"Uiteraard hebben we verschillende debiteurenoplossingen onderzocht. Het grote verschil tussen Payt en de andere aanbieders is dat Payt het debiteurenproces vanuit klantperspectief benadert. De software is volledig ingericht op het faciliteren van de dialoog met de debiteur, omdat de reden van ‘wanbetaling’ zelden onwil is.

We benaderen onze klanten nu veel meer als partner, in plaats van als tussenleverancier. Dat resulteert in een betere klantrelatie en een hogere customer satisfaction."

"Payt denkt prettig mee bij onze wensen en hoe onze processen in de software gegoten kunnen worden. We hebben heel direct en goed contact met Payt, op verschillende niveaus. Het is een partnerschap, geen programma waarin geschoven wordt en waarmee ons succes gewenst wordt in de toekomst.


Vanuit de factuur, herinnering en online omgeving kunnen studenten direct met onder meer iDeal betalen. Het record van snelste betaling staat nu op 17 seconden na het versturen van facturen met een iDeal-link erin."

Tarieven en offertes

U gebruikt Payt al vanaf €29,95 per maand

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Copyright © 2023. All rights reserved.