Welkom bij Payt

De meest complete software op het gebied van debiteurenbeheer

Vindt u het ook vervelend om achter uw geld aan te gaan? Kost het u daarnaast veel tijd om de communicatie met uw debiteuren over dergelijke facturen te onderhouden? U bent niet de enige. Veel bedrijven lopen tegen deze problemen aan en zien hiermee de cashflow in gevaar komen. Met de software van Payt automatiseert u alle handelingen rondom debiteurenbeheer, van de eerste factuur tot de laatste aanmaning. De directe koppeling met uw administratiesoftware maakt het voor elk bedrijf mogelijk debiteuren automatisch aan openstaande facturen te herinneren. In de afgelopen jaren hebben we ruim 10.000 organisaties mogen aansluiten. Overtuig uzelf en ontdek de meerwaarde van Payt voor uw bedrijf.

In de webinars vertelt een specialist van Payt meer over de functionaliteiten van de software, hoe het uw debiteurenproces slim automatiseert en nog veel meer. Neem deel aan het webinar van ABN AMRO en Payt and get it. Payt.

Benieuwd naar de voordelen van Payt voor uw organisatie? Plan middels de button hieronder zelf uw persoonlijke online demo met Thymen in! U krijgt, geheel vrijblijvend, een interactieve demonstratie van ons platform voor debiteurenbeheer.

Klaar om uw cashflow een boost te geven? U gebruikt Payt al vanaf €24,95 per maand. In de afgelopen jaren hebben we ruim 10.000 organisaties mogen aansluiten. Bent u na 1 maand toch niet tevreden? Dan worden de kosten niet in rekening gebracht!

Webinar

Online Demo

Start Gratis

Payt is er voor u

Waarom Payt werkt

Snellere betalingen

Krijg uw facturen 30% sneller betaald door de consistente opvolging van facturen en het aanbieden van verschillende betaalmethoden.

Ongekend gemak

Uw hele administratie op orde. Payt biedt de beste software voor debiteurenbeheer.
Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid.

Verbeterde cashflow

Te laat betaalde facturen drukken zwaar op uw cashflow. Payt levert 30% snellere betalingen op terwijl u er 50% minder tijd aan kwijt bent.

Hogere klanttevredenheid

Onze software zorgt voor eenvoudige betalingen en brengt structuur in uw communicatie met uw debiteuren.

Wilt u ook sneller betaald krijgen?

Ga direct gratis van start met onze 100% tevredenheidsgarantie!
Get it. Payt.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Payt is er voor iedereen

Voor groot en klein: Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid

Ruim 10.000 organisaties vertrouwen dagelijks op ons
Wij zijn trots op onze tevreden klanten

Wat zijn uw ervaringen met Payt?

Jasper van Hattem

Sieger Kuik

Jean-Paul Heunks

QUOOKER

NOORDHOFF UITGEVERS

HANZEHOGESCHOOL

"Sinds we live zijn gegaan met Payt debiteurenbeheer zijn er al duizenden herinneringen verstuurd, waarvan ruim 80% vervolgens is betaald door de klant. Ook heeft het in gebruik nemen van Payt ertoe geleid dat we intern het een en ander konden fine-tunen, omdat Payt veel van ons werk uit handen neemt”.


“Het grootste voordeel is natuurlijk het geautomatiseerde debiteurenbeheer. Dit geeft ons de kans om echt te focussen op de gevallen die aandacht nodig hebben”.

"Uiteraard hebben we verschillende debiteurenoplossingen onderzocht. Het grote verschil tussen Payt en de andere aanbieders is dat Payt het debiteurenproces vanuit klantperspectief benadert. De software is volledig ingericht op het faciliteren van de dialoog met de debiteur, omdat de reden van ‘wanbetaling’ zelden onwil is.

We benaderen onze klanten nu veel meer als partner, in plaats van als tussenleverancier. Dat resulteert in een betere klantrelatie en een hogere customer satisfaction."

"Payt denkt prettig mee bij onze wensen en hoe onze processen in de software gegoten kunnen worden. We hebben heel direct en goed contact met Payt, op verschillende niveaus. Het is een partnerschap, geen programma waarin geschoven wordt en waarmee ons succes gewenst wordt in de toekomst.


Vanuit de factuur, herinnering en online omgeving kunnen studenten direct met onder meer iDeal betalen. Het record van snelste betaling staat nu op 17 seconden na het versturen van facturen met een iDeal-link erin."

9,6 op Google

9,2 op Trustpilot

Naadloze integratie

Koppel uw
administraties met Payt

U begint met factureren door facturen aan te maken in uw eigen facturatie- of boekhoudprogramma. De software van Payt is eenvoudig te koppelen met meer dan 600 branchespecifieke softwarepakketten. Payt herkent automatisch naar welke klanten de facturen verstuurd moeten worden en op welke wijze. Door directe koppeling met deze bedrijven en boekhoudpakketten zijn we in staat om u meer oplossingen voor uw debiteurenbeheer te bieden!

Ruim 10.000 organisaties vertrouwen dagelijks op ons
Tarieven en offertes

U gebruikt Payt al vanaf €24,95 per maand

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Copyright © 2022. All rights reserved.