Speciaal voor de mondzorg

De Payt Dental Stadium Tour

We komen naar u toe! In mei en juni organiseert Payt in samenwerking met partners Vertimart en Webova de Payt Stadium Tour. Tijdens deze tour reizen wij door het hele land om een gezellige en informatieve avond te organiseren bij u in de buurt. Zin om een avond te netwerken met andere professionals uit de mondzorg? Benieuwd hoe u met de nieuwste ICT innovaties van Payt, Vertimart en Webova veel geld kunt besparen en de volgende stap kunt zetten qua communicatie en digitalisering van uw werkprocessen? Bekijk het programma hieronder en schrijf u in! 

Welkom op de Payt Dental Stadium Tour

Schrijf u in voor het stadion bij u in de buurt

FC Groningen - 24 april 2022 | VOL

Euroborg

Adres: Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen

Fortuna Sittard - 31 mei 2022 | 18:30-22:30 uur | VOL

Het Fortuna Sittard Stadion

Adres: Milaanstraat 120, 6135 LH Sittard

FC Twente - 1 juni 2022 | 18:30-22:30 uur | VOL

Grolsch Veste
Adres: Colosseum 65, 7521 PP Enschede

FC Groningen - 14 juni 2022 | 18:30-22:30 uur | VOL

Euroborg

Adres: Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen

Ajax - 16 juni 2022 | 18:30-22:30 uur | VOL

De Johan Cruijff ArenA

Adres: Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam

Feyenoord - 17 juni 2022 | 18:30-22:30 uur | VOL

Stadion Feijenoord

Adres: Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam

Vitesse* - 22 juni | 18:30-22:30 uur | VOL

Tandpark BV

Adres: Velperweg 49, 6824 BG Arnhem


* In plaats van het GelreDome stadion gaan we naar Tandpark, de officiële tandarts van Vitesse. Inclusief presentatie en rondleiding door de hypermoderne multidisciplinaire praktijk. 

FC Utrecht - 4 juli 2022 | 18:30-22:30 uur

Stadion Galgenwaard

Adres: Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht

Onze partners

Vertimart

Vertimart was in 1990 de eerste in Nederland met een softwarepakket voor tandartspraktijken dat speciaal ontwikkeld was voor Microsoft Windows: Exquise. Dertig jaar later lopen ze nog steeds voorop, nu met de introductie van een compleet nieuw pakket dat ervaringen uit de praktijk combineert met de nieuwste digitale technieken. Meer gebruiksgemak, betere dataveiligheid en lagere kosten. Tijdens de Payt Dental Stadion Tour praten ze u helemaal bij!

Webova

Webova levert voornamelijk internet gebaseerde softwareproducten voor diverse gebruikersmogelijkheden. De pakketten bestaan uit een viertal vaste producten van website realisatie en onderhoud, narrowcasting systemen en software ten behoeve van mobiele apparaten. Een professionele website, een eigen merkidentiteit en wachtkamerschermen voor betere communicatie met patiënten zijn in deze tijd onmisbaar. Ontdek er alles over op onze Payt Dental Stadion Tour! 

Aanmelden

Payt komt naar u toe! Schrijf u in voor één van de avonden in het stadion bij u in de buurt!

100% tevredenheidsgarantie

Integratie met 600+ pakketten

ISO/IEC 27001:2013 en NEN 7510 gecertificeerd

Het vriendelijke alternatief voor factoring

De meest complete oplossing voor uw declaraties en patiëntnota's

Patiënten kiezen hun zorgverlener vooral op basis van persoonlijk vertrouwen. Om dit vertrouwen op te bouwen en te behouden is persoonlijk contact onmisbaar. U voert de behandeling uit bij de patiënt en dat maakt het niet meer dan logisch dat ook de patiëntnota vanuit uw praktijk verstuurd wordt.


Payt biedt u een voordelige en vriendelijke alternatief voor factoring. Payt ondersteunt niet alleen de afhandeling van de nota naar de patiënt, maar kan ook geautomatiseerd de clearing via Vecozo voor u verzorgen. Daarbij worden retourberichten van verzekeraars geautomatiseerd omgezet in patiënt nota’s en hoeft u alleen actie te nemen bij inhoudelijke afwijzingen. De patiënt nota’s worden verstuurd vanuit uw praktijk met uw logo, voorzien van een iDEAL betaalknop en QR-code. Patiënten herkennen meteen dat de factuur vanuit uw praktijk komt en kunnen gemakkelijk en snel betalen. Het betaalgedrag wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd. Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar het moet.


Payt is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Dat houdt in dat we voldoen aan de internationale norm voor Information Security Management System (ISMS). Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS).

Payt in de praktijk

Het vriendelijke en voordelige alternatief voor factoring in de mondzorg

Beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 114 reviews.

Wij zijn trots op onze tevreden klanten

Wat zijn uw ervaringen met Payt?

Jeroen Bakker

Sieger Kuik

Jean-Paul Heunks

Bakker Tandheelkunde en Orthodontie

NOORDHOFF UITGEVERS

HANZEHOGESCHOOL

"Wat ben ik bij met Payt! Mijn debiteurenbeheer gewoon in eigen hand, met slechts een geringe tijdsinvestering, zeer snelle betaling van blije patiënten en dat tegen lage kosten. Ik wil nooit meer anders.


Het in eigen hand houden van debiteurenbeheer vind ik echt super essentieel. Ik behandel de patiënt en ik heb de relatie met de patiënt. Daarom wil ik altijd vanuit mijn praktijk blijven communiceren. Door Payt is de praktijk veel efficiënter geworden, is de cashflow duidelijk verbeterd en blijf je zelf aan het door, in volle omvang."

"Uiteraard hebben we verschillende debiteurenoplossingen onderzocht. Het grote verschil tussen Payt en de andere aanbieders is dat Payt het debiteurenproces vanuit klantperspectief benadert. De software is volledig ingericht op het faciliteren van de dialoog met de debiteur, omdat de reden van ‘wanbetaling’ zelden onwil is.

We benaderen onze klanten nu veel meer als partner, in plaats van als tussenleverancier. Dat resulteert in een betere klantrelatie en een hogere customer satisfaction."

"Payt denkt prettig mee bij onze wensen en hoe onze processen in de software gegoten kunnen worden. We hebben heel direct en goed contact met Payt, op verschillende niveaus. Het is een partnerschap, geen programma waarin geschoven wordt en waarmee ons succes gewenst wordt in de toekomst.


Vanuit de factuur, herinnering en online omgeving kunnen studenten direct met onder meer iDeal betalen. Het record van snelste betaling staat nu op 17 seconden na het versturen van facturen met een iDeal-link erin."

Naadloze integratie

Koppel uw praktijksoftware met Payt

U maakt uw declaraties zoals u gewend bent aan in uw softwarepakket voor praktijkautomatisering, waarna u het bestand met deze declaraties eenvoudig in Payt upload. Bij enkele pakketten is het al mogelijk om ook de upload van declaraties al geautomatiseerd te laten verlopen. Zo bedient Payt praktijken die gebruik maken van pakketten als Exquise, Exquise Next Generation, Simplex, Novadent, OASE, Salusys, Bytegear en EVOlution.

Uw declaraties worden automatisch netjes in uw boekhoudpakket (o.a. Twinfield of Exact Online) en in uw Payt omgeving gezet.


De patiëntnota’s worden verzonden vanuit uw naam en met uw bedrijfslogo, voorzien van een iDEAL betaalknop. Betalingen komen uiteraard direct op uw bankrekening binnen. Geen derdengeldenrekening, geen samengevoegde betalingen, geen vertraging.


Het afletteren van uw facturen, met behulp van de bankkoppeling in uw boekhoudpakket, wordt ook ineens heel eenvoudig en verregaand geautomatiseerd. Alle facturen die niet op tijd betaald worden, worden automatisch opgevolgd vanuit uw Payt omgeving. U heeft hier geen omkijken naar. Ook eventuele incassozaken worden vanuit uw Payt omgeving verzorgd, waarbij u volledige controle houdt en waar gewenst de incassokosten kwijtscheldt zonder kosten en gedoe.


Wilt u de verzekerde zorg niet via de particulier laten lopen, dan is dit eenvoudig in te richten vanuit uw softwarepakket. Wij helpen u graag met het inrichten hiervan.


Het kan zijn dat een klant een inhoudelijke vraag heeft over de factuur of een betalingsregeling wil treffen. Deze meldingen komen netjes in een portaal terecht. Klantvragen kunnen wij voor u oppakken, maar uw assistente(n) of uzelf kunnen dat ook. Met andere woorden; u bepaalt welke onderdelen u wilt afnemen. Wij kunnen u volledig ontzorgen met geautomatiseerd debiteurenbeheer.

Boek uw demo bij Payt!

Benieuwd naar de voordelen van Payt voor uw organisatie? Plan middels de button hieronder zelf uw persoonlijke online demo met Thymen in! U krijgt, geheel vrijblijvend, een interactieve demonstratie van ons platform voor debiteurenbeheer.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Copyright © 2022. All rights reserved.